Gardenapps för iPhone och Android

 
 
Perenner för iPhone
Perenner Android Perenner Friskare Trädgård Förteckning Om oss Pressinfo
 

 

 

 

Perenner för Android

Vill du förändra din trädgård? Till din hjälp så har vi nu tagit fram ”Perenner” för Android som snabbt hjälper dig att välja lämpliga perenner och lökväxter. Så oavsett om du är hobbyodlare eller trädgårdsexpert så är ”Perenner” appen för dig.

 

"Perenner" för Android laddas ner från Android Market>>

 

android-market-perenner
 

"Perenner" är en app för Android som är utvecklad för svenska växtförhållanden.  Appens pedagogiska upplägg gör den lätt att använda och du kan snabbt få information och förslag på lämpliga perenner och lökväxter. Den innehåller nästan 1000 olika arter och sorter, samt upp emot 800 inspirerande bilder på perenner och lökväxter.   

Den utförliga informationen finns samlad i appen, så du behöver inte vara uppkopplad när du använder den. 


"Perenner" har tre huvudfunktioner:

  • Alla perenner kan listas i bokstavsordning sorterade efter svenskt namn, botaniskt namn eller växtfamilj. Det finns även en textsökningsfunktion, så att du snabbt hittar information om växten du söker.

  • Alla bilder som finns i applikationen kan presenteras i ett översiktligt bildgalleri

  • Med hjälp av funktionen ”Filtrera perenner” kan du enkelt kombinera färg, blomningstid, höjd, växtplats, jordtyp och härdighet. Du kan med andra ord snabbt hitta den där härdiga, blåa perennen som blommar under sommaren och passar i just din skuggiga rabatt.

Favoriter

När du hittar växter du tycker om så kan du lägga till dessa i din favoritlista för att snabbt kunna hitta dem igen. Du kan naturligtvis även visa favoriterna i ett bildspel.


Utförliga växtbeskrivningar
Varje växtart presenteras med en utförlig växtbeskrivning, innehållande information om härdighet, utseende, växtplats, planteringsavstånd och förökning.
 
Videolektioner
För att underlätta olika skötsel- och förökningsmoment, finns länkade videolektioner som steg-för-steg visar hur du utför varje moment. Dessa videolektioner ligger dock inte i applikationen, utan de kräver tillgång till Internet. Tänk på att datatrafik kan medföra en extra kostnad beroende på vilken typ av abonnemang du har.

Skötselinstruktioner
I applikationen finns även utförlig information om plantering, skötselråd och vilka skötselmoment som skall utföras vid varje årstid.
 
Ute i trädgården
Nu kan du ha informationen i fickan, oavsett vart du är… Om du t ex har med dig din Android-telefon i trädgården, kan du på plats söka efter lämpliga växter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InfoPartner AB.  info@gardenapps.se  

Senast uppdaterad: fredag 19 augusti 2011